7 TAJNI USPJEHA

Odanih šest sluga imam ( od njih stekao sam znanje), a zovu se: Šta i Zašto, Kada, Kako, Ko i Gdje.- Rudyard Kipling

ŠTA?

Riječ je o maloj knjizi, džepnog formata, pod naslovom 7 tajni uspjeha- jednostavan i praktičan vodič za Vaš uspjeh! Ovu knjigu mnogi su već pročitali u jednom dahu. Priključite se i Vi!

ZAŠTO?

Zato što je uspjeh moguć ukoliko primjenjujemo osnovne principe uspješnih ljudi. Nažalost, ne učimo ih u školi ili negdje drugo. Toliko su potisnuti iz javnosti da na neki način predstavljaju tajne, a kao i sve velike tajne i ove su jednostavne, poznate ali nedovoljno afirmisane i primjenjivane kao cjelina u životima ljudi. Svrha ove knjige je da Vam otkrije te tajne odnosno te principe. Na Vama je da donesete čvrstu odluku da želite biti uspješni i da disciplinovano i kontinuirano primjenjujete načela navedena u ovoj knjizi sve dok ne postignete Vaš lični uspjeh. Sve što budemo imali više uspješnih ljudi bit ćemo i kao društvo uspješniji i prosperitetniji i svima će nam biti mnogo bolje u svakome pogledu. Ova knjiga nastala je upravo iz te želje da počnemo stvarati uspjeh na individualnom, grupnom i opštem društvenom planu. Budite dio toga!

KADA?

Knjiga se nalazi u prodaji od 22.07.2013. godine, a izdavač je Dobra knjiga, Sarajevo.

KAKO?

Knjiga je napisana na način da Vas motiviše da budete uspješni, ali da Vam istovremeno na jednostavan i praktičan način, po sistemu korak po korak, otkrije 7 tajni uspjeha tretirajući svaku tajnu kao zasebnu cijelinu. Na početku svakog poglavlja nalazi se kratka priča koja ima za cilj da Vas zainteresuje i na neobičan način uvede u tajnu na koju se odnosi. Nakon toga govori se o važnosti navedene tajne, a potom se pristupa objašnjavanju kako da istu odmah počnete jednostavno koristiti u Vašem svakodnevnom životu. Na početku knjige čeka Vas iznenađenje, ali i zagonetka koja se na veoma efektan način otkriva u dijelu koji se zove Umjesto zaključka. Upravo iz navedenog razloga moguće je doživjeti knjigu i njene moćne poruke samo ako je u originalnom izdanju pročitate, nadati je se u Vašem interesu, više puta.

KO?

Autor knjige Dr Kenan Crnkić jedno je od najpoznatijih imena u široj, poslovnoj i akademskoj javnosti. Više o autoru, njegovom radu i postignutim uspjesima možete pročitati u samoj knjizi ili na web stranici gdje ujedno možete svakodnevno i potpuno besplatno pratiti i njegov izuzetno posjećeni blog sa korisnim citatima, pozitivnim i motivirajućim sadržajima za Vaš uspjeh, te učestvovati u iznimno zanimljivim i aktivnim diskusijama direktno ili putem popularnih društvenih mreža.

GDJE?

Na pravom ste mjestu.

ADRESE:

Blog:
Facebook:

REČENICA PREPORUKE:

Knjiga koja nam otkriva da svako od nas može postići uspjeh ako oslobodi svoj neograničeni potencijal. Autor nam na jednostavan, praktičan i nadasve motivirajući način daje odgovor kako se taj potencijal oslobađa i ohrabruje nas da počnemo stvarati uspjeh na svim nivoima uz poruku:

- Život je ono što od njega napravimo.
Available Languages
Original Series
Year of the Publication
Publication Date
Published 2013 by Dobra knjiga
Original Title of the Book
7 TAJNI USPJEHA
Number of Pages
117

Community Reviews

Post your Comment
You should enter site to post the commentary

Books with the same Year of the Publication

Season of Storms
Doctor Who: Night of the Whisper
Paleofantasy: What Evolution Really Tells Us about Sex, Diet, and How We Live
I Watch You
The Things We Lose, The Things We Leave Behind
Allt och lite till
BlackMoon Beginnings
Revolutionary Friends: General George Washington and the Marquis de Lafayette
Dharamsala Days, Dharamsala Nights
The Good Sister

Books with the same Categories

The Enigmas of History: Myths, Mysteries Madness from Around the World
Legends & Myths of Hawaii
Meditations
The Dark Science of Logical Fallacies: 30 Minutes to Naturally Reprogram Your Mind & Stop the Media, Politicians and Liars from Stealing Your Money, Your Mind & Your Power
Madeleine L'Engle Herself: Reflections on a Writing Life
Stamped: Racism, Antiracism, and You
There Is No Good Card for This: What To Say and Do When Life Is Scary, Awful, and Unfair to People You Love
This Boy's Life
Ghost Boy: My Miraculous Escape from a Life Locked Inside My Own Body
84, Charing Cross Road

Same Available Languages

Smiraj duše
Nekrolog jednoj čaršiji
Filigranski pločnici
Arhitektura duše
Macbeth
Jeres nominalizma
Amanet
Sarajevski Marlboro
General mrtve armije
Legenda o Ali-paši

About Authors

© Montage Publishing